Damian Beer&ale

Pivný bar Bratislava

Príbeh podniku

Kočovný pivovar Damian Gypsy Brewery je mojim osobným projektom, ktorý som odštartoval v roku 2014 po skúsenostiach s distribúciou remeselného piva.

Začínal som na jar 2010 dovozom pivných špeciálov a odvtedy sa intenzívne zaoberám s pivom a jeho rozmanitosťou. Po 2 rokoch som začal distribuovať prvé malé (remeselné) pivovary. Postupne som pridával ďalšie a ďalšie až som sa dostal cez kamarátov z legendárneho hostinca Richtár Jakub k prvej kočovnej várke piva. Bola to 500l várka Vianočného Stout-u s vanilkou a škoricou, ktorú som uvaril za pomoci sládkov Petra Chňupu a Martina Lučka v novootvorenom pivovare Jama. 

Mojim prvotným snom bolo vytvoriť tak zaujímavé pivné štýly aké tu vtedy boli veľmi vzácne a v kvalite, ktorá nebola bežná. Od začiatku som si teda stanovil 2 ciele, rozmanitosť a kvalitu.

Za 5 rokov som uvaril cez 30 rôznych pív v takmer tucte malých pivovarov na Slovensku, v Českej republike a Chorvátsku. Moje pivo môžete stabilne ochutnať v Bare Damian na Trenčianskej ul. v bratislavskom Rozadole, ako aj vo vybraných podnikoch s remeselným pivom v Bratislave a iných mestách. 

Najpredávanejšie a jediné celoročne dostupné pivo z môjho portfólia je Damian Protodesinka, ľahký ležiak 10% . Do toho počas roka varím rôzne pivné štýly ktorými sa snažím osloviť širší okruh pivných nadšencov. Výnimočne varím limitované várky veľmi špeciálnych až bláznivých pív. Najčastejšie ide o kyseláče – sour ale (údené, ovocné alebo slané) ako aj silnejšie tmavé pivá.

Damián Veis

Damian Gypsy Brewery

Kontakt

Adresa:
Trenčianska 56F, Bratislava

Otváracie hodiny

Telefón:
E-mail:
objednavky@pivodamian.sk

Galéria

Tvoje hodnotenie?

Klikni na hviezdičku pre hodnotenie

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení: 1

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buď prvý/á hodnotiteľ

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

Sledujte nás na sociálnych sieťach!

Mrzí nás vaše negatívne hodnotenie

Vaša spätna väzba je dôležitá

Napíšte nám, čo môže byť lepšie

Náhľad pivného menu / Akcia

Náhľad pivného menu je len ilustračný. Každý má možnosť editovať svoj vlastný profil ZADARMO. Kontaktujte správcu pre bližšie informácie.

Reklama

Predošlé
Ďalšie

Pivný lístok

Aktuálne nie je k dispozícii

Najnovšie články v magazíne

6. Narodeniny Beer Station

Ahojte kamoši 🙂 Pozývame vás na prvú tohtoročnú Beer Station Párty, ktorá sa ponesie v duchu našich 6 narodenín 🎂 a bude to poriadne veľká párty

Čítaj viac

Od našich partnerov a obľúbené články

Kočovný pivovar Myjava
Kočovný pivovar Slovensko
Kamenný pivovar Budapešť
Kočovný pivovar Spišské podhradie
Reštauračný pivovar Banská Bystrica
Banskobystrický kamenný pivovar
Kamenný pivovar Svit
Reštauračný pivovar Oravský podzámok
Pivovar Rozdzalow Chelm Poľsko
Close Menu
×
×

Cart