Ďalšou novinkou je zverejňovanie receptov samotných domovaričov, aj s fotkami, ktoré nielen zapracujeme na webe ako recept na 25L mladiny, ale rovno ich pretavíme do možnosti kúpenia na jeden klik.
A práve takýmto jedným receptom, ktorého autor je Patrik Hutta – Huttawar, začíname 🙂
KÖLSCH BY HUTTAWAR
Ľahko piteľné, osviežujúce svetlé vrchne kvasené pivo.
Chuťou je porovnateľné s prémiovými českými ležiakmi. Stredne plné až plné telo piva. Vyváženú horkosť zaručuje žatecký červeňák, ktorý je v pomere 5g/l pridaný na 48 hodín aj na studené chmelenie. Vôňa je prijemne jemná, chmeľová. Ideálna voľba na leto.
Na zdravie 🍺
- SLADY
Slad plzenský | 4,2 kg
Slad mníchov svetlý | 0,5 kg
Slad viedenský | 0,5 kg
- RMUTOVANIE
Vystieranie: 18L
Vysladzovanie: 15L
Dekokcia:
53°C | 20 min. – 18L
66°C | 30 min. – 18L
72°C | 15 min. – 18L
100°C | 15 min. – 6L – 1.rmut
76°C | 15 min. – 18L
ALEBO infúzia:
53°C | 20 min.
66°C | 30 min.
72°C | 30 min.
76°C | 15 min.
- CHMELOVAR
#domovarici #recepty #maroma #huttawar #domacepivo #sharingiscaring #vikingslady