Tím 4 nadšencov, ktorým záleží na rozvoji trhu s remeselným pivom

Na začiatku bol 1 malý pivný stánok o rozmere 7 metrov štvorcových. V 3. roku našej činnosti sme sa rozhodli reagovať na trh a spustili sme online obchod s remeselným pivom, vďaka ktorému si zákazníci môžu svoje pivo vychutnať doma do 48 hodín od objednávky kdekoľvek na Slovensku. Kto sme a čomu sa venujeme si môžete prečítať tu.

Ing. Ján Staškovič

Zakladateľ a spolumajiteľ firmy STGroup&Co., s.r.o, ktorá začala svoju činnosť v roku 2017 prípravou otvorenia pivnej stanice Beer Station v Trnave. V roku 2018 postavil ďalších 5 pivných staníc po Slovensku, vrátane 2. prevádzky v City Aréne v Trnave. V roku 2019 založil projekt Živé Pivo a bez veľkých investícii rozbehol webový portál, na ktorom sa od začiatku venoval písaniu článkov a tvorbe obsahu o rôznych pivovaroch, podnikoch či podujatiach. Rozbehol viacero aktivít vrátane varenia piva (TRNAVSKÉ ONÉ) v pivovare ŽiWELL pre akcie Trnavskej 13-ky (Pivný pochod a Slávnosti piva). V súčasnosti je líder projektu Živé Pivo, ktorý od 6.4. prevádzkuje aj online obchod. Má 3 deti, pochádza z Prešova, ale už nejaký čas žije na západe, posledné 2 roky pôsobí v Trnave, jeho bežnou prácou je práca Manažéra maloobchodného predaja v spoločnosti Philip Morris Slovakia s.r.o. (sieť stánkov IQOS na Slovensku).

Ing. Michal Stoklasa

Spolumajiteľ firmy a aktívny spolupracovník pri rozvoji strategických aktivít. Ako konateľ firmy zodpovedá za chod firmy po funkčnej a ekonomickej stránke. Napomáha rozvoju webu, na diaľku pripravuje logistické procesy (DPD, platobná brána a iné). Má 2 deti, žije pri Ostrave v Čechách. Bežnú prácu nemá a po presťahovaní sa na Slovensko a po ukončení pandemickej krízy sa začne naplno venovať rozvoju projektu. Pôvodom je Mišo zo Zubrohlavy na Orave.

Roman Šula

Je s nami od roku 2018, kedy začal ako brigádnik v stánku Beer Station v Trnave a vypracoval sa na vedúceho našej kamennej prevádzky. V súčasnosti je zodpovedný za nákup piva a logistické či finančné procesy. Aktuálne končí 5. ročník na vysokej škole (Ekonomická Univerzita v Bratislave) a po úspešnom zvládnutí štátnic a diplomovej práce sa naplno zapojí do činnosti online obchodu. Roman pochádza z Košíc.

František Šomodík

Pre firmu v rámci kamennej prevádzky pracuje od roku 2019 a už od začiatku sa zaujímal o to, ako riadime naše aktivity na sociálnych sieťach. V súčasnosti je Fero zodpovedný za rozvoj marketingu (nielen sociálnych sietí) a produktový manažment. Podobne ako Roman končí vysokú školu, avšak študuje na Univerzite Cyrila a Metoda v Trnave, odbor Marketigu. Po úspešnom ukončení štúdia sa zaradí do tímu Živé Pivo naplno. Fero pochádza z Banskej Bystrice.

Náš tím

Náš tím sa snažíme riadiť efektívne a využívame všetky výhody online priestoru. Pracujeme osobne ale aj na diaľku a po zabehnutí všetkých procesov budeme pripravovať organizačné zmeny tak, aby sme náš tím doplnili o ďalších členov. To všetko však závisí od úspechu našej činnosti a od našej šikovnosti. Pevne veríme, že si nielen web Živé Pivo, ale aj online obchod nájde širokú skupinu spokojných zákazníkov a spokojných čitateľov. Spokojnosť zákazníka je u nás na 1. mieste.

Celkovo je našou snahou pomôcť trhu s remeselným pivom, či už po stránke vzdelávacej, marketingovej, obchodnej a v neposlednom rade aj logistickej. Máme pripravených viacero projektov, ktorými túto snahu chceme podporiť.

Ďakujeme všetkým za podporu.

Tvoje hodnotenie?

Klikni na hviezdičku pre hodnotenie

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buď prvý/á hodnotiteľ

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

Sledujte nás na sociálnych sieťach!

Mrzí nás vaše negatívne hodnotenie

Vaša spätna väzba je dôležitá

Napíšte nám, čo môže byť lepšie

Nájdi nás na sociálnych sieťach

Nezaradené

Beer Station Fest opäť v Tržnica Nivy!

  Pozývame vás na ďalšie pokračovanie festivalu remeselých pív – BEER STATION FEST.Zavíta k nám opäť viac ako desať pivovarov zo Slovenska, Čiech a Poľska. 

Aktuality

6. Narodeniny Beer Station

Ahojte kamoši 🙂 Pozývame vás na prvú tohtoročnú Beer Station Párty, ktorá sa ponesie v duchu našich 6 narodenín 🎂 a bude to poriadne veľká párty

Objavuj Živé Pivo na Slovensku

Na našom webe nájdeš sekciu "PODNIKY", kde je zoznam rôznych pivných podnikov s remeselným pivom. Vo vyhľadávači zadaj rôzny typ pivného zážitku - napr. jedlo v regióne "Burger Orava" a ponúkne ti všetky podniky na Orave, kde si môžeš dať výborný burger a poctivé remeselné pivo. Vyskúšaj si to a naplánuj si pivné výlety po Slovensku

Od našich partnerov

Close Menu
×
×

Cart