Buchvald

Minipivovar Buchvald

Príbeh pivovaru

Pri výrobe piva BUCHVALD dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dobu ležania, ktorá je v našom pivovare až 12 týždňov. Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať. Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký poloraný červeňák.

Kontakt

Firma:
BUCHVALD .s.r.o.
Adresa:
Podskala 3240, Spišská Nová Ves
Distribútor:
Telefón:
+421 53/448 92 18
E-mail:
novotny@bbfenergy.sk radofassinger@gmail.com

Krajina pôvodu / Typ pivovaru:

Novinky

Galéria

Prejdi do e-shopu

Najnovšie články v magazíne

Kam na pivo

  • Starorímska 2, 851 01 Bratislava Rusovce
  • Dolnočermanská 1, Nitra
  • Sv. Štefana 2113/46, 93201 Velky Meder
  • Trenčianska 56F, Bratislava
  • Bukovčana 12 Prievidza
  • Hviezdoslavova 63, 905 01 Senica
  • Levočská 2, 058 01 Poprad
  • Školská 92701 Šaľa, Slovakia
  • M.R.Štefánika 66, Martin, Slovakia
  • Námestie SNP 13, 974 01 Banská Bystrica
Close Menu
×
×

Cart