Buchvald

Minipivovar Buchvald

Príbeh pivovaru

Pri výrobe piva BUCHVALD dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dobu ležania, ktorá je v našom pivovare až 12 týždňov. Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať. Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký poloraný červeňák.

COVID-19: Rozvoz piva

Údaj o rozvoze nie je k dispozícii. V prípade dostupnosti budeme aktualizovať

Kontakt

Firma:
BUCHVALD .s.r.o.
Adresa:
Podskala 3240, Spišská Nová Ves
Distribútor:
Telefón:
+421 53/448 92 18
E-mail:
novotny@bbfenergy.sk radofassinger@gmail.com

Galéria

Najnovšie články v magazíne

Close Menu