Pri výrobe piva BUCHVALD (Spišská Nová Ves, región Spiš, Slovensko) dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dobu ležania, ktorá je v našom pivovare až 12 týždňov. Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať. Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký poloraný červeňák.
Beer Station Fest opäť v Tržnica Nivy!
Pozývame vás na ďalšie pokračovanie festivalu remeselých pív – BEER STATION FEST.Zavíta k nám opäť viac ako desať pivovarov zo Slovenska, Čiech a Poľska.