Buchvald

Kamenný pivovar Spišská Nová Ves

Príbeh pivovaru

Pri výrobe piva BUCHVALD (Spišská Nová Ves, región Spiš, Slovensko) dodržiavame klasické tradičné postupy, používame prvotriedne suroviny a následne dodržujeme potrebnú dobu ležania, ktorá je v našom pivovare až 12 týždňov. Klasický tradičný postup pre nás neznamená frázu na oklamanie spotrebiteľa. Riadime sa starým pivovarským zákonom, ktorý hovorí, že pri výrobe piva sa môže použiť len voda, slad, chmeľ a kvasnice, a behom výroby sa do neho nesmie nič pridať ani odobrať. Pivo BUCHVALD varíme bez kompromisov spomenutým spôsobom. Nepasterizujeme ho, nefiltrujeme, nepridávame žiadne stabilizátory. Zostáva čistým prírodným produktom. Používame slad z klasickej humnovej sladovne a chmeľ výhradne žatecký poloraný červeňák.

Kontakt

+421 53/448 92 18
Firma:
BUCHVALD .s.r.o.
Adresa:
Podskala 3240, Spišská Nová Ves
Distribútor:
Telefón:
+421 53/448 92 18
E-mail:
radofassinger@gmail.com

Zoznam pív

Zobrazí sa iba v prípade, že sa pivá daného pivovaru nachádzajú v našej databáze. V prípade záujmu o pridanie do databázy kontaktujte správcu

Kde sa čapuje alebo predáva

Zoznam podnikov, kde sa pivo daného pivovaru čapuje alebo predáva sa zobrazí iba v prípade, že sú tieto dáta vyplnené v administrácii profilu. V prípade záujmu kontaktujte správcu.

Pivovar na UNTAPPD

Galéria

Tvoje hodnotenie?

Klikni na hviezdičku pre hodnotenie

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení: 1

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buď prvý/á hodnotiteľ

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

Sledujte nás na sociálnych sieťach!

Mrzí nás vaše negatívne hodnotenie

Vaša spätna väzba je dôležitá

Napíšte nám, čo môže byť lepšie

Novinky v pivovare

Z nášho magazínu

Každý pivovar má nárok na publikovanie článku ZADARMO. V prípade záujmu kontaktujte správcu portálu. 

Reklama

Prejdi do e-shopu

Od našich partnerov a obľúbené články

Najnovšie články v magazíne

Close Menu
×
×

Cart