BREWER

Reštauračný pivovar Bratislava

Príbeh pivovaru

Náš pivovar (Bratislava, Slovensko) používa starú, českú, osvedčenú technológiu. Samotné varenie a kvasenie je riadené (kontrolované, monitorované) moderným počítačovým systémom. V otvorených kadiach (spilkách) prebieha hlavné kvasenie. Počas hlavného kvasenia v kadiach vznikajú pivné peny, ktoré viažu na seba drsné chute v pive. Tieto peny sa musia mechanicky odstraňovať, aby v našom pive vynikla jemná a jedinečná chuť. Na výrobu piva sú používané najkvalitnejšie suroviny z Čiech, Nemecka a USA.

  • 10 ° – Výčapná 10ka – spodné kvasenie
  • 12 ° – Svetlý ležiak – spodné kvasenie, horká chuť, plzenského typu
  • 11 ° – Nevada ALE – vrchné kvasenie, horkejšia chuť, voňavejšie doplnené studeným chmelením
  • 16 ° – IPA – vrchné kvasenie, výrazná vôňa, chmelenie počas varenia aj chmelenie počas kvasenia
  • 13 ° – Tmavé – vrchné kvasenie, špeciálne slady s kávovou príchuťou, dochutené lesným medom
  • Špeciály podľa sezóny, napr.: 12 ° – Pšeničný špeciál – kvasnicové pivo

Chceš podporiť tento pivovar? Zdieľaj tento profil na svojom facebooku:

Kontakt

Firma:
Senior Plus s.r.o.
Adresa:
Osvetová 2881/2, 821 05 Bratislava
Distribútor:
Telefón:
0910 444 401
E-mail:
info@brewer.sk

Zoznam pív

Galéria

Tvoje hodnotenie?

Klikni na hviezdičku pre hodnotenie

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buď prvý/á hodnotiteľ

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

Sledujte nás na sociálnych sieťach!

Mrzí nás vaše negatívne hodnotenie

Vaša spätna väzba je dôležitá

Napíšte nám, čo môže byť lepšie

Novinky v pivovare

Z nášho magazínu

Reklama

Prejdi do e-shopu

Od našich partnerov a obľúbené články

Predošlé
Ďalšie

Najnovšie články v magazíne

Close Menu
×
×

Cart