Náš pivovar (Bratislava, Slovensko) používa starú, českú, osvedčenú technológiu. Samotné varenie a kvasenie je riadené (kontrolované, monitorované) moderným počítačovým systémom. V otvorených kadiach (spilkách) prebieha hlavné kvasenie. Počas hlavného kvasenia v kadiach vznikajú pivné peny, ktoré viažu na seba drsné chute v pive. Tieto peny sa musia mechanicky odstraňovať, aby v našom pive vynikla jemná a jedinečná chuť. Na výrobu piva sú používané najkvalitnejšie suroviny z Čiech, Nemecka a USA.
- 10 ° – Výčapná 10ka – spodné kvasenie
- 12 ° – Svetlý ležiak – spodné kvasenie, horká chuť, plzenského typu
- 11 ° – Nevada ALE – vrchné kvasenie, horkejšia chuť, voňavejšie doplnené studeným chmelením
- 16 ° – IPA – vrchné kvasenie, výrazná vôňa, chmelenie počas varenia aj chmelenie počas kvasenia
- 13 ° – Tmavé – vrchné kvasenie, špeciálne slady s kávovou príchuťou, dochutené lesným medom
- Špeciály podľa sezóny, napr.: 12 ° – Pšeničný špeciál – kvasnicové pivo