Pivovar Antoš založený v roku 2010 teraz obnovuje tradíciu varenia kvalitného Slánskeho piva (Slaný, Česká republika). Pri jeho výrobe sú použité výhradne najkvalitnejšie domáce suroviny, český chmeľ z neďalekej žateckej oblasti a vyhlásený slad z moravskej Hané pripravovaný dnes už ojedinelým spôsobom sladovaním na humnách. Pivo je čapované priamo z ležiackych pivníc, nefiltrované a nepasterizované, aby si tak uchovalo svoje jedinečné vlastnosti “živého” piva, ako ich poznali naši predkovia.

Štartuje súťaž kvality a rozmanitosti pív – Slovenská pivná korunka 2023
Degustačná súťaž Slovenská pivná korunka (SPK), ktorej vyhlasovateľom je Slovenské združenie výrobcov piva a sladu (SZVPS), dnes štartuje registráciu pre súťažné pivovary. Aktuálny 16. ročník obohatia