STU MOSTOW

Pivovar Wroclaw Poľsko

Príbeh pivovaru

Browar Stu Mostów je prvý klasický remeselný pivovar vo Vroclavi, ktorý založili Arletta a Grzegorz Ziemian. Vznikol v roku 2014 so zámerom vyrábať najkvalitnejšie remeselné pivo (celý proces výroby je možné sledovať z medziposchodia, kde sa nachádza naša krčma!). Pivovarskú a gastronomickú ponuku pivovaru dopĺňa obchod a bistro spoločnosti: Concept Stu Mostów, miesto, kde si môžete vychutnať mimoriadne raňajky, kúpiť si chlieb pečený na mieste, zavárať alebo ochutiť mäso, ako aj zásobiť si fľaškové pivá od nielen naše, ale aj veľa špičkových zahraničných pivovarov.

V Pivovare varíme pivo založené na klasickej technológii a veľmi inovatívnom varnom zariadení BrauKon, ktoré používajú najuznávanejšie remeselné pivovary na svete. Naše značky pív rozprávajú svoje vlastné príbehy a tým dodávajú pivu charakter, sú: WRCLW, Salamander a ART. Pivá všetkých troch značiek získavajú medaily na najprestížnejších súťažiach v Poľsku, Európe a USA.

Zároveň sme najviac medzinárodným remeselným pivovarom v Poľsku. Sme lídrom v počte projektov medzinárodnej spolupráce a naše pivo je možné kúpiť na 3 kontinentoch. Boli sme prví v Poľsku, ktorí varili spoločne s Američanmi, Nemcami a Španielmi. V zahraničí propagujeme okrem iného Pivo WRCLW Schöps, ktoré je pšeničným symbolom Vroclavu. Pivovar je členom Dolnosliezskej remeselnej komory a prvým poľským členom The Brewers Association – najväčšej organizácie remeselných pivovarov na svete.

Browar Stu Mostów sa nachádza v bývalej budove kina Wodomierz na ul. Jana Długosza 2. Práve v týchto historických interiéroch pokračujeme vo vratislavskej pivnej tradícii a zdieľame chuť, ktorej sila pochádza z kvality a jednoduchosti!

Kontakt

+48501822305
Firma:
STU MOSTOW BREWERY
Adresa:
ul. Jana Długosza 2 51-162 Wroclaw, Poland
Distribútor:
Luch Pezinok, s.r.o.
Telefón:
+48501822305
E-mail:
browar@100mostow.pl

Zoznam pív

Zobrazí sa iba v prípade, že sa pivá daného pivovaru nachádzajú v našej databáze. V prípade záujmu o pridanie do databázy kontaktujte správcu

Kde sa čapuje alebo predáva

Zoznam podnikov, kde sa pivo daného pivovaru čapuje alebo predáva sa zobrazí iba v prípade, že sú tieto dáta vyplnené v administrácii profilu. V prípade záujmu kontaktujte správcu.

Pivovar na UNTAPPD

Galéria

Tvoje hodnotenie?

Klikni na hviezdičku pre hodnotenie

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buď prvý/á hodnotiteľ

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

Sledujte nás na sociálnych sieťach!

Mrzí nás vaše negatívne hodnotenie

Vaša spätna väzba je dôležitá

Napíšte nám, čo môže byť lepšie

Novinky v pivovare

Z nášho magazínu

Každý pivovar má nárok na publikovanie článku ZADARMO. V prípade záujmu kontaktujte správcu portálu. 

Reklama

Od našich partnerov a obľúbené články

Najnovšie články v magazíne

6. Narodeniny Beer Station

Ahojte kamoši 🙂 Pozývame vás na prvú tohtoročnú Beer Station Párty, ktorá sa ponesie v duchu našich 6 narodenín 🎂 a bude to poriadne veľká párty

Čítaj viac
Close Menu
×
×

Cart