Ursus

Reštauračný pivovar Ružomberok

Príbeh pivovaru

1. ružomberský pivovar – Čutkovská dolina sa nachádza v malebnom prostredí Čutkovskej doliny, v centre dolného Liptova, mestskej časti Ružomberka (Slovensko). Vznikol na základoch úspešne sa rozvíjajúceho areálu „U dobrého pastiera“, ktorý už mnohé roky prináša hlavne relax, kľud a pohodu ale aj kulinárske, či turistické zážitky domácim návštevníkom ako aj hosťom z ďaleka. Je obľúbeným cieľom turistov, cyklistov, či lyžiarov.

Pivovar URSUS dopĺňa ponuku služieb areálu o pravé remeselné pivo varené tradičnným postupom podľa historicky osvedčenej receptúry.

Pri výrobe nášho piva prísne dbáme na výber kvalitného sladu, chmelu a osvedčenej receptúry. Nepochybne najdôležitejšou časťou pri výrobe je voda. Tá pochádza z lona nádhernej liptovskej prírody a svojím zložením a kvalitou robí naše pivo jedinečným na svete.

Na výrobu piva dohliada kvalifikovaný sládek Peter Bačkor, ktorý garantuje prvotriednu kvalitu výrobného postupu. Pri výrobe má k dispozícii technológiu disponujúcu 500litovorou varnou nádobou a scedzovačkou. Základom je však otvorené kvasenie vďaka „spilkám“, čo zabezpečuje nášmu pivu neopakovateľnú chuť. Ležiacke CK tanky sú uzavreté v chladiacej miestnosti, zabezpečujúce tak kvalitné dozrievanie pri adekvátnej teplote a čase.

Kontakt

+421907533300
Firma:
Drevovia, s.r.o.
Adresa:
Čremošná 8684, 034 06 Ružomberok
Distribútor:
Telefón:
+421907533300
E-mail:
ursus@pivovarursus.sk

Zoznam pív

Zobrazí sa iba v prípade, že sa pivá daného pivovaru nachádzajú v našej databáze. V prípade záujmu o pridanie do databázy kontaktujte správcu

Kde sa čapuje alebo predáva

Zoznam podnikov, kde sa pivo daného pivovaru čapuje alebo predáva sa zobrazí iba v prípade, že sú tieto dáta vyplnené v administrácii profilu. V prípade záujmu kontaktujte správcu.

Pivovar na UNTAPPD

Galéria

Tvoje hodnotenie?

Klikni na hviezdičku pre hodnotenie

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buď prvý/á hodnotiteľ

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie

Sledujte nás na sociálnych sieťach!

Mrzí nás vaše negatívne hodnotenie

Vaša spätna väzba je dôležitá

Napíšte nám, čo môže byť lepšie

Novinky v pivovare

Z nášho magazínu

Každý pivovar má nárok na publikovanie článku ZADARMO. V prípade záujmu kontaktujte správcu portálu. 

Reklama

Od našich partnerov a obľúbené články

Najnovšie články v magazíne

6. Narodeniny Beer Station

Ahojte kamoši 🙂 Pozývame vás na prvú tohtoročnú Beer Station Párty, ktorá sa ponesie v duchu našich 6 narodenín 🎂 a bude to poriadne veľká párty

Čítaj viac
Close Menu
×
×

Cart