Súčasťou minipivovaru v centre Popradu (región Spiš, Slovensko) je reštaurácia, pivný wellness a ubytovanie v penzióne.
Prvú várku spodne kvaseného svetlého ležiaka plzenského typu varia sládkovia Ing. Ján Koma a Bc. Lukáš Vdovjak v novozaloženom minipivovare 30. septembra 2015. Nazvú ho „Odležiak”, keďže technológia minipivovaru je síce inštalovaná, ale budova je stále vo výstavbe, navarené pivo bude ešte rok ležať v tanku a čakat do 8. septembra 2016, kedy je reštaurácia otvorená do skúšobnej prevádzky. Pivo je skvostné, navarený tank s objemom cca 5000 veľkých pív na výčape mizne do jedného mesiaca. TATRAS začína varit pivá spodne i vrchne kvasené – ležiaky i ejly. U všetkých navarených pív dodržiava TATRAS zákon o čistote piva z r.1516 – prvý zákon o potravinách na svete, vydaný bavorským vojvodom Viliamom IV. Ten určuje, že pivo móže byť vyrobené iba z vody, jačmenného alebo pšeničného sladu, chmeľu a za pomoci pivovarských kvasiniek.
V ponuke jedál nájdete:
- pivná polievka
- rebierka
- guláš
- a iné