BREWER

Pivovar BREWER

Príbeh pivovaru

Náš pivovar používa starú, českú, osvedčenú technológiu. Samotné varenie a kvasenie je riadené (kontrolované, monitorované) moderným počítačovým systémom. V otvorených kadiach (spilkách) prebieha hlavné kvasenie. Počas hlavného kvasenia v kadiach vznikajú pivné peny, ktoré viažu na seba drsné chute v pive. Tieto peny sa musia mechanicky odstraňovať, aby v našom pive vynikla jemná a jedinečná chuť. Na výrobu piva sú používané najkvalitnejšie suroviny z Čiech, Nemecka a USA.

  • 10 ° – Výčapná 10ka – spodné kvasenie
  • 12 ° – Svetlý ležiak – spodné kvasenie, horká chuť, plzenského typu
  • 11 ° – Nevada ALE – vrchné kvasenie, horkejšia chuť, voňavejšie doplnené studeným chmelením
  • 16 ° – IPA – vrchné kvasenie, výrazná vôňa, chmelenie počas varenia aj chmelenie počas kvasenia
  • 13 ° – Tmavé – vrchné kvasenie, špeciálne slady s kávovou príchuťou, dochutené lesným medom
  • Špeciály podľa sezóny, napr.: 12 ° – Pšeničný špeciál – kvasnicové pivo

COVID-19: Rozvoz piva

Údaj o rozvoze nie je k dispozícii. V prípade dostupnosti budeme aktualizovať

Kontakt

Firma:
Senior Plus s.r.o.
Adresa:
Osvetová 2881/2, 821 05 Bratislava
Distribútor:
Telefón:
0910 444 401
E-mail:
info@brewer.sk

Galéria

Najnovšie články v magazíne

Close Menu